Uunilohi ja parsakaalimuusi

Ainekset

150g      lohi

200g     parsakaali

1            avocado

              suolaa

              sitruunapippuria

Valmistus

Lohi

  1. Lämmitä uuni 225 asteeseen
  2. Mausta lohen nahaton pinta suolalla ja sitruunapippurilla
  3. Laita lohi uuniin nahkapuoli ylöspäin
  4. Uunista riippuen noin 20 minuutin kuluttua katso käpertyykö lohen nahka reunoilta ja vaikuttaako se kuivalta? Jos näin ota lohi uunista.
  5. Ota haarukalla kiinni nahan reunasta ja pyöritä kuivunut nahka pois.
  6. Mausta nahan alta paljastunut kala suolalla ja sitruunapippurilla
  7. Laita hetkeksi takaisin uuniin, jotta kana kypsyy kunnolla

Parsakaalimuusi yhdelle hengelle

  1. Keitä parsakaali pehmeäksi
  2. Laita parsakaali tehosekoittimeen tai käytä esimerkiksi sauvasekoitinta
  3. Lisää avocado tehosekoittimeen
  4. Halutessasi lisää hieman suolaa
  5. Soseuta parsakaali ja avocado